User Bar First

This is a debugging block

User Bar Second

This is a debugging block

Menu

This is a debugging block

Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /home/lastmin/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3266 of /home/lastmin/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/lastmin/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Content

This is a debugging block

Turska, Side, 12 dana avionom, All inclusive

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala Sidea i njegove plaže čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže Sidea poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su peščane, prekrivene zlatnim peskom, nedaleko od grada. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje.

Egipat, Hurgada, All inclusive, 14 dana po Last Minute ceni

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Kefalonija, 12 dana avionom, Last Minute popust za najbrže putnike

Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga. Veruje se da je ime dobilo na osnovu samog izgleda – „ostrvo s glavom“ (grč. kefalo – glava), ali i da je nazvano po mitskom, atičkom heroju Kefalosu.
Na ostrvu živi oko 30.000 stanovnika. Razvijeni su poljopriveda i stočarstvo, a u poslednje vreme sve uspešnija privredna grana je i turizam.

Lefkada, 11 dana, Last Minute popust u aprilu

Lefkada je ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina, eksplozija boja raznobojnog cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima.

Pages

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block

SMTP Error: Could not connect to SMTP host.