User Bar First

This is a debugging block

User Bar Second

This is a debugging block

Menu

This is a debugging block

Header First

This is a debugging block

Header Second

This is a debugging block

Preface First

This is a debugging block

Preface Second

This is a debugging block

Preface Third

This is a debugging block

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3266 of /home/lastmin/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/lastmin/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2386 of /home/lastmin/public_html/includes/menu.inc).

O nama

Content

This is a debugging block

Naprasno ste odlučili da negde otputujete ovih dana ili planirate da to učinite u narednih 30 dana, ali nemate dovoljno vremena da pogledate sve iole zanimljive ponude, niti strpljenja da istražite koji aranžmani su još uvek aktuelni? Verujemo da Vam je zbog toga teško da izaberete najbolju i najpovoljniju ponudu.
Zato smo odlučili da pokrenemo sajtove http://firstminute.rs/ i http://lastminute.rs/.
Za realizaciju naše ideje pažljivo smo birali, i za partnere izabrali pouzdane turističke agencije. One će na sajtu http://lastminute.rs/ svakodnevno objavljivati svoje najnovije aranžmane, ažurirati njihove cene, i nastojati da i svi ostali podaci u svakom trenutku budu aktuelni.
Na našem sajtu možete pronaći zaista zanimljive aranžmane jer se ponuda svakodnevno obogaćuje, a cene redovno ažuriraju. I ono što je njegova najvažnija karakteristika – ovde možete rezervisati bilo koji ponuđeni aranžman bez napora i uz minimum utrošenog vremena, i istovremeno uštedeti značajnu sumu novca jer Vam naši partneri obezbeđuju poseban Last Minute popust ukoliko rezervaciju obavite na našem sajtu. U nastavku pročitajte kako…

Da biste ostvarili pravo na Last Minute popust potrebno je da prođete kroz četiri jednostavna koraka rezervacije:

1. Izaberite aranžman koji želite da rezervišete.
Na sajtu http://lastminute.rs/ se nalaze samo oni aranžmani naših partnera kod kojih je početak putovanja u narednih 30 dana. Za aranžmane sa dužim periodom do početka putovanja pogledajte sajt http://firstminute.rs/.
U potrazi za pravim aranžmanom od velike pomoći Vam može biti filter „Pretraga aranžmana“ koji se nalazi na naslovnoj strani.

2. Otvorite aranžman koji želite da rezervišete i kliknite na dugme „Rezerviši“.
Dugme „Rezerviši“ možete videti kada otvorite aranžman koji želite da rezervišete, a nalazi se odmah pored oznake „Last Minute cena samo uz rezervaciju:“.

3. Ostavite sve podatke koji se traže na stranici za rezervaciju i pritisnite dugme „Pošalji“.

U ovom koraku Vaš zahtev za rezervaciju se, uz posredovanje našeg rezervacionog servisa, dostavlja direktno turističkoj agenciji – organizatoru putovanja, što Vam obezbeđuje Last Minute popust za sve punoplatežne putnike (dakle za putnike za koje je predviđena puna cena aranžmana) čije ste podatke u rezervaciji naveli.

4. Sačekajte potvrdu rezervacije.
U ovom poslednjem, četvrtom koraku ostaje samo da sačekajte da Vam organizator putovanja pošalje potvrdu o uspešnoj rezervaciji na mail adresu koju ste ostavili u prethodnom koraku, u kojoj će Vas ujedno obavestiti o ukupnom iznosu Last Minute popusta za sve punoplatežne putnike koji ste ovom rezervacijom ostvarili, kao i o ukupnoj ceni aranžmana za sve putnike koje ste u rezervaciji prijavili.
U istom koraku bi trebao da usledi i poziv organizatora za zaključenje ugovora o putovanju, instrukcije za plaćanje i ostale neophodne formalnosti.
Imajte u vidu da postoji mogućnost da su sva slobodna mesta u međuvremenu rasprodata, pa u tom slučaju organizator putovanja neće moći da Vam potvrdi rezervaciju, a o tome će Vas obavestiti u ovom poslednjem koraku.

Na kraju, za sve Vas koji volite da svoja putovanja planirate unapred, recimo 30 dana do nekoliko meseci unapred, pripremili smo i odgovarajuću ponudu aranžmana na sajtu http://firstminute.rs/ koji Vam takođe omogućava jednostavnu rezervaciju, ali i posebne First Minute popuste koji, ukoliko dovoljno unapred izvršite rezervaciju na našem sajtu, često mogu da premaše Last Minute popust.
Ukoliko Vam se naša ideja dopada molimo Vas nastavite da pratite sajtove http://lastminute.rs/ i http://firstminute.rs/, obavezno pozovite svoje prijatelje da nam se pridruže i polako se pripremajte za svoje naredno putovanje, a mi ćemo Vas zajedno sa našim partnerima i dalje nagrađivati Last Minute i First Minute popustima i pripremati nove poklone.

Želimo Vam udobno putovanje,

Redakcija sajta http://lastminute.rs/ i http://firstminute.rs/

Postscript First

This is a debugging block

Postscript Second

This is a debugging block

Postscript Third

This is a debugging block

Postscript Fourth

This is a debugging block